Bestemmer deg for å gå for ett sunnere år

Vi er allerede kommet i uke 2 i det nye året. Synes den første uken synes jeg gikk utrolig fort siden jeg kom opp til norges paradis. Snakket med mamma noen dager etter jeg kom opp hit, og når hun spurte hva jeg hadde gjort så måtte jeg tenke meg litt om. Dagene går så fort og man fyller dagene med forskjellige ting man må gjøre. Værtfall nå etter jul, med tanke at man skal plasere nye ting og rydde bort litt av det gamle. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter jeg kom hjem fra jobb og butikken satt jeg meg ned for å skrive en liste på hva jeg måtte gjøre før denne dagen var over. Da er det mye lettere å gjøre ting, enn at man skal gjøre alt samtidig. What to do list er gangske kjekt. 
Har trent mage med casall mage rulle. Jeg synes det funker, jeg kjenner det etter jeg har brukt denne rullen. Har du prøvd den før? Jeg blir glad vist dere kommer med treningstips utenom treningssenter og middagstips. Helst sunne middagstips, det setter jeg stor pris på. 

Nå er også middagsplanen klar for to uker framover. Det er gangske kjekt, også får man brukt noe av det som man har her hjemme. Da kan man spare mye. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits