Har litt hjemlengselHjemlengsel sa du? 

Den følelsen man sitter med når man ikke vet når man ikke vet når man skal reise hjem nestegang. Skal man ikke reise hjem før til jul? 
Eller skal man reise hjem en gang før jul? Det aner jeg ikke. Men sånn er det når man har flyttet langt bort. Og når man blir voksen. Og det at man ikke føler seg helt voksen heller. For at man er jo bare i begynnelsen av 20 årene. 
Man er ikke helt voksen enda. Sånn føler jeg meg ikke. Man setter mer pris på de gangene man er hjemme, og besøker familien. Den tiden man bruker sammen med dem man er glade i. Jeg var hjemme i 2 uker i sommer. De 2 ukene gikk utrolig fort. Glad for den tiden jeg fikk brukt til dem jeg er glade i. Og de nærmeste i familien. Men ønsker jeg brukte mer tid på bestemor. Men er glad for å ha gjort noen av de tingene jeg sa til henne at vi skulle prøve å få til. Fjelltur, festivalhelg, familie og vennetid. Det er det beste. Møte venninner man ikke har sett på ett år og bli kjent med nye mennesker. Det er jeg utrolig glad for. Jeg sitter igjen med en sommer med mange gode minner hjemmefra. Det er jeg utrolig glad for! 

Gleder meg allerede til nestegang jeg skal hjem, uansett at jeg ikke aner når det blir! 

Én kommentar

Kat

12.09.2015 kl.09:22

Det kan være vanskelig, særlig i begynnelsen, men før du vet ord av det har all tiden gått og det er blitt jul uansett om du velger å ta en tur hjem før det eller ikke :) ha en flott lørdag :)

Skriv en ny kommentar

hits