God søndag

Som overskriften forteller. Idag har jeg fått gjort det jeg skulle ha gjort i ca to uker, men har bare utsatt det og glemt det rett og slett. Mye man får gjort når man ikke slår på tven med det samme man har stått opp. Jeg har lagt over bilder fra kameraet over på macen. Egentlig skulle jeg ha gjort det i en lengre periode, men det har ikke blitt til det. Har akkurat satt på en maskin med klær og vært å tatt sol. Godt å kunne sole seg litt i solarium, når solen ikke har tittet fram på flere dager. Bank i bordet at det ikke har regnet, og temeratuene har vært høye sånn at man slipper å kle på seg lag på lag av klær. Hvordan er været hos deg? 

 

Jeg håper på at været skal bli bedere her, at solen titter fram og man kan gå i shorts, kjoler, skjørt og kortbukser. Ikke minst det å dra på stranden å bade. Enn så lenge får man kose seg med det været man har, i og med at det ikke regner. Jeg skal ta å se en episode av tigerstaden på tv2sumo og så skal jeg ta å gå meg en tur, eller kanskje det blir en liten joggetur? Hvem vet. Har funnet ut at jeg har litt bedre kondis enn det jeg trodde. Så får håpe den blir bedre. 
Min helg er blitt brukt til å spise pizza og se film sammen med en venninne, vært i byen å sett i butikker, jeg å så litt når det var Midnight Sun Maraton og så har jeg vært å tatt sol. 
Hva har du gjort i helgen?:) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits