Listen kan bli lang

Har akkurat satt meg ned med middagen som jeg egentlig skulle ha spist for lenge siden. Var ferdig på jobb klokken 15.00 og dro ned til byen rundt 16.30 for å møte en bekjent som skulle å se på vesker. Egentlig skulle jeg hjem for å legge meg å sove.
Når jeg er sliten og  den andre persjonen spør om hva jeg synes om det dem ser på, så sier jeg at det er fint og er enig med den andre persjonen. Jeg gjør det automatisk når jeg er sliten, det har vært en lang dag og på toppen av det hele at man er døds sulten! Gjort dette to dager på rad nå. Så nå blir det aldri mer som dette. 

 

Nå er det skriving her, spising og litt lesing i bladet ELLE. Tenker også på alt mulig. Sånn som hvordan man skal komme seg til flyplassen når den tid kommer, hvordan man skal pakke og hva man skal pakke i, hva man skal gjøre i samlingstunden imorgen på jobb, alt det som skjedde i fjor som jeg ikke helt får ut av hodet og ALT det som skal bli gjort. Føler at døgnet har for lite timer. Eller er det bare at man ikke bruker tiden på døgnet riktig? Er det fordi man tenker at man er for sliten og at man slapper av for mye når man kommer hjem fra jobb og har spist middag? 
Jeg har begynt å skrive liste på hva som skal gjøres og for å få bedre oversikt. Det at man faktisk utfører det og krysser det ut når man har fullført det. Det virker så absolutt. Har du gjort eller prøvd det? Jeg synes det funker, værtfall når jeg har satt meg å skrevet listen og får krysset ut alt man har gjort. 

2 kommentarer

Navn

17.06.2015 kl.20:02

Ikke så greit å være sliten, nei. Jeg er totalt avhengig av lister, og synes blant annet det er en god måte å fordele husarbeid. Lykke til med alt som skal gjøres :-)

elivet

17.06.2015 kl.20:04

Navn: Det er utrolig lurt. Også det å skrive litt hva man burde gjøre for noen dager framover.

Skriv en ny kommentar

hits