Sommersnakk ^^,

Heipådeg! 

Sitter her i skrivende stund å hører på NRJ og venter på at middagen skal bli ferdig. Sitter å bare gleder meg til det blir ferie. Har tatt å skrevet pakkeliste for en uke siden. Jeg er bestandig tidlig ute på den delen altså. Typisk meg. Men da har jeg alt klart og vet hva jeg skal ha med. 
Jeg er en sånn persjon som pakker alt for mye med meg og bruker kun halvparten av det som jeg har med. Nå tenker jeg at man har vaskemaskin dit man skal og så får man ta å vaske klærne sine, enn at man tar meg seg en drøss med skitene klær tilbake når man reiser. Man bruker ikke så mye klær på sommeren. Bare det å gå i shorts, kjoler, skjørt, fine bukser og singletter. Gleder meg stort! 

 Har faktisk prøvd noen singletter som jeg ikke passet i fjor, iår så passer de perfekt. Å takk gud for det. For noen av dem er fine å ha på, også passer de perfekt til skjørt og sorte bukser. Er det ikke sånn når man går litt ned, at man blir glade for å passe i de ´´gamle´´ klærne når det er sommer da?:)  Hvilke planer har du til sommeren ? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits