Mai kommer med mange fridager

Hei på dere, 

Vi er allerede godt i gang med Mai månde, og nå sitter alle med en fridag og andre har jobbet inn dagen imorgen sånn at man får langhelg. Mai månde har mange fridager. Føles sånn iallefall. Er ikke du enig? 

Jeg har værtfall fått sovet ut idag, og har lagt plan på at jeg skal rydde i leiligheten og få ordnen på noen ting her. For nå ser det ikke ut her. Når man kommer hjem fra jobb er jeg kjempe sliten og gidder nesten ikke å gjøre noen ting. Men nå må man ta i ett tak. Og det å ordne litt til 17. Mai som er på søndag. Må værte i orden til da. Jeg gleder med til å feire 17. Mai i Tromsø, for det er noe annet enn det jeg er vant til. Det er i en mye større by enn det jeg er vandt til å feire denne dagen. Også sammen med venner. Det blir koselig :) Hva er dine planer 17. Mai feiringen? 

Men nå må jeg gå å ta tak det som skal gjøres her hjemme. Det vil si at man skal rydde, ta oppvasken, brette klær og vaske klær. Så får man håpe det blir ett resultat når man er ferdig. Det bruker det som regel å bli:) 
Kanskje man blogger senere? Forslag til hva man skal skrive om?:) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits