God søndag

God søndag, har du hatt en fin helg? Denne uken har heldigvis gått sakte. Mamma og pappa kom hit på tirsdag og var til idag. Veldig koselig å ha dem på besøk. Vi har gått turer, vært på kjøpesentret, laget mat, storebroren min har vært innom hver dag og solen har vært fremme siden torsdag:) Vist man hadde hatt to soverrom så kunne de godt å blitt lengre:) 

Nå sitter jeg å ser på 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis, cola i glasset og venter på at vaskemaskinen skal bli  ferdig. Føles som jeg har vasket klær i flere dager. Selv om jeg kun har vasket klær idag, har også vært å tatt sol. Skal ta noen soltimer utover våren. Så kanskje man får litt mer farge enn det man har nå etter vinteren. At man ikke skulle begynne å gjøre det litt tidligere, før at det begynner å bli varmt i være. Jaja, men bedre sent enn aldri. 

Sitter her å tenker ut hva som skal skje til uken. Og hva man skal gjøre etter de ulike tidene man er ferdig på jobb. Jeg er trøtt og sliten etter jeg er ferdig på jobb, så da må jeg ha noe å gjøre. Det å planlegge utenom å skal stresse og skal gjøre alt samtidig. Da blir det bare kaos, værtfall her hjemme. Blir bare stress over alt man skulle ha gjort, og så skjer det ikke noe! 

Hva har du gjort denne uken?:)

Én kommentar

Sofie, Ronja og Martine

26.04.2015 kl.21:07

Høres ut som en fin helg! Ser også på 71!

Hadde satt pris på om du hadde tittet innom vår blogg:)

Skriv en ny kommentar

hits