07.04.2015

Hei! 

Skulle til å skrive at jeg hadde akkurat satt meg ned på macen, men det har jeg altså ikke. Trenger ikke å lyve på meg det. Dagen idag har gått så ¨sakte¨ som den skal. Har fått gjort det jeg skulle ha gjort, sånn som å dra på butikken å handle inn matvarer etter å ha vært borte i påsken, vasket to maskiner med klær, ryddet etter gårdagens rot etter jeg kom hjem (så helt bomba ut etter jeg pakket ut av bakken o.l), laget middag, tatt oppvasken og slappet av. Kjenner at jeg er døds sliten, så det er ikke lenge før at det er kveld på meg. Var hjemme igår rundt klokken 20.00, etter å ha kjørt bil i 11 timer. På søndag kjørte vi bil i ca 10 timer. Man blir sliten av det, selvom man bare sitter i en bil. Jeg har hatt en fantastisk fin påske og kost meg masse sammen med familien. Godt å se mamma og pappa igjen etter en stund siden sist. Nå ser jeg dem allerede om to uker og så ser jeg dem kanskje til sommeren allerede. Men når til sommeren det vet man jo ikke. Alltid godt med besøk fra foreldrene sine. 

Min påske har bestått av å kjøre ned til hytta ( vi brukte 24 timer på å komme oss dit. Kjørte sammen med broren min nedover), gå på langrennski, kjøre slalom, være sammen med mamma, pappa, storebror og kjæresten hans. Det å bare slappe av på familiehytten. Kjente på savnet av farmor og farfar denne gang vi var der.. Skulle gjerne ha gjort mye for å tilbrinnge mer tid med dem.. Kjørte hjemover på søndag, sov over på Mo fra søndagskveld til mandags morgen og kjørte videre hjem. Begynte å kjøre mandagsmorgen klokken 09.00 og var hjemme klokken 20.00, da er man passe lei av å sitte i bil. Påsken var vært den lange kjøreturen!<3 

Hva har du gjort i påsken?: ) 

Én kommentar

Isabel Martinez

07.04.2015 kl.21:10

så fin blogg du har, Stå på videre! :-) Jeg hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake på min blogg også! Ha en fin kveld videre! klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

hits