Nå er jeg på plass

Nå er jeg på plass igjen i leiligheten, og første dag igjen etter jule- og nyttårsferie hjemmhjemme. Godt å komme dit for å bare koble ut alt av tanker og det man burde gjøre. Det å kunne dra på besøk til de aller nærmeste som er der. Andre del av familien er i Trondheim. Kjenner at det blir ett savn at man ikke er nærmere dem. For hvor ofte ser man dem? Kanskje en gang i året. Føler ikke det er nok! 

Skal straks lage meg middag, fiskekaker som står på menyen idag. Har laget middagsplan over uken. Men mangler fortsatt 3 dager (torsdag, fredag og lørdag). Har du en sunnt middagstips? Jeg har funne ut at dette året skal gå til et sunnere år for min del. Spise sunnere, gå mer turer, ta meg en tur i skiløypa og trene. Har ikke meldt meg inn i noe treningsstudio enda. Skal sjekke ut priser der først før jeg melder meg inn. I første omgang skal jeg kjøpe meg en treningsrulle for å trene magen og en treningsmatte som man kan ta forskjellige treningsøvelser. Gleder meg allerede. Godt å ha ett nytt år som man kan sette seg noen mål og fullføre det. Har fått smoothie maskin som sto hjemme hos mamma & pappa. Så nå skal det lages smoothie, har du noen gode oppskrifter? Tar gjerne imot alle oppskrifter, skal lage en ¨oppskrifts¨ bok med smoothie oppskrifter.

Fra det ene til det andre. Har foresten tatt med kameraet, så da skal jeg ta å legge ut bilder av leiligheten. Hva sier dere om det? Vil dere se? Må bare høre med dere om dere er intrisserte. Blir veldig glad for tilbakemelding. 

-E

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elivet

elivet

21, Vågan

Liker å ta bilder, være sammen med venner, gå turer, intriør, sko

Kategorier

Arkiv

hits