God Jull og Godt nyttår på samme tid

Hei, God jul og Godt nyttår. 

Dagene har gått i ett siden jeg kom hjem til mamma og pappa. Det er gangske deilig egentlig. Det at dagene ikke blir alt for ensformige. Det at man kjeder seg. Idag er det den aller siste ordentlige dagen i 2014. Den skal nytes for det fulle. Skal straks ta å gå meg en tur i ruskeværet som vi har fått nå. Hadde heldigvis snø hele julen, det var bare supert. Da kommer man i den rette stemningen.
Når jeg kommer tilbake til meg selv i leiligheten, skal jeg ta å sette meg ned å tenke tilbake hva jeg har gjort dette året, kanskje legge ut noen bilder på hva som har skjedd og hva man har gjort. Bare for at man ser selv hva man har gjort igjennom 2014. Og hva som kan bli bedre i 2015. Jeg har bestemt meg for at jeg skal dra på en sportsbutikk å kjøpe meg en treningsmatte og treningsrulle til å trene magen. Skal ta å leve ett bedre og sunnere liv enn det jeg har gjort dette året, når jeg har bodd hjemmehjemme. Bare det å bevege seg mer og spise sundere. Kom gjerne med mat tips og treningstips. Blir glad for tilbakemelding på det:-)
Kjøpte bladet Elle når jeg var på butikken.  Man blir alltid dratt mot de små forskriftene på forsiden av bladene. Blant annet står det Slik blir 2015 stort årshoroskop, Dropp nyttårsforsettene, trendene, party skolene og deilig strikk m.m. Alltid gøy å lese gjennom horoskopet sitt. Bare å se om det stemmer. Bruker å lese horoskopet i avisen når man har mulighet. 
For dem som er født i Vekten står det som følger at året 2015 blir slikt:

STJERNETEGNET VEKTEN 2015

Hvis du er sliten av å kjempe deg igjennom en årekke med hindringer og vanskrligheter, er 2015 året du har ventet på. Dette året burde gi deg det meste på ønskelisten din, og ikke nok med det: du får tid til å nyte det uten å alltid måtte videre til noe annet. Dette er et år preget av balanse, flyt og rytme. Andre tegn overser slike ting, men for deg spiller det en rolle, og 2015 vil glede deg stort.

Kjærlighet: Det som gjør deg lykkeligst er å være i et godt forhold med den ene spesielle, og dette året har alle de riktige indikasjonene for det. Det kommer flere muligheter for å enten starte et nytt forhold eller for et eksisterende å utvikle seg. Dette året står kjærlgheten øverst på agendaen, og alt annet må komme i andre rekke. Det beste av alt er den lange perioden på sommeren hvor du får mulighet til å gjøre alt du alltid har lovet deg selv- pg dere får gjøre det sammen. Det er som å leve i en film; du kan ikke tro at det er virkelig, og du ønsker at det aldri skal ta slutt.

Karriere:  Det kan være tid får å fornye seg i jobben. Kanskje de du jobber med er blitt vant til å se deg i en bestemt rolle, og det gjør det vanskeligere for deg å gjøre noe annerledes. I april kommer en mulighet til å bryte ut av det mønstret og prefor verden. Med det nye uttrykket følger en ny holdning og et nytt sett talenter. Du har alltid hatt dette i deg, men det har vært gjemt alt for lenge. Nå får du muligheten til å bruke det. 

 

 

Hva har dere lyst å lese om eller se mere til i det året som kommer?:) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elivet

elivet

21, Vågan

Liker å ta bilder, være sammen med venner, gå turer, intriør, sko

Kategorier

Arkiv

hits