Søndagen har gått til rydding i esker og pakking

Søndagen min har gått til rydding i noen av de eskene som jeg skal ha med meg når jeg flytter. Det er ikke noen, men det er sykt mye. Skal tross alt flytte langt hjemme fra, ikke bare en halv time unna liksom. Har fått pakket en god del idag. Og ryddet og kastet det jeg ikke trenger og lurer på hvorfor jeg har tatt vare på de forskjellige tingene. Men når man har bodd alene fra man var 16 år og til man fylte 20 år, så samler  det seg opp en god del. Alt fra vidregående skole og når man er lærling. Man får så utrolig mye papirer. Da tenker man på at man får bruk for det og at det er koselig å ha det til man blir eldre. Men nå har det blitt kastet og jeg har fyrt på noe i ovnen. Ikke alt som trenger å komme i søppelkassen. Likså greit at man holder det for seg selv. Nok om skole og papirer. 

Har pakket ned stort sett alt av klær ( må ha noe på meg de dagene når jeg er hjemme) og litt pynte ting, bilder o.l fra rommet. Når jeg kommer opp til Tromsø er det mye som skal ordnes for å si det sånn. Alt som er i pappesker, søppelsekker og kasser skal settes på plass i skap og ulike plasser i leiligheten. Kan se for meg at det blir litt kaos, men samtidig er det koselig å holde på. Også skal man ordne litt på sånn at man får internett, vaskemaskin, kontrakten mellom leietaker og leieboer osv. Så det er mye som skal ordnes når jeg er kommet meg oppover. Men jeg gleder meg. Også er det desember og julestemning. Det blir koselig og pynte til Jul i leiligheten. Gleder meg massemasse. Og det å handle julegaver til familie og venner. Det blir bra. 

Når du peser dette er det jo allerede mandag. Det er det nå også. For at klokken er 02.03! Men sovnet utrolig sendt igår også (natt til søndag). Da lå jeg å så en episode av Side og Side på nrk sin nettside. Eller jeg har lastet ned en app på telefonen. Så da kan man liggge å se på det. Når man ikke har sett på det før. Litt har man jo sett på det. Likså greit å få med seg hele handlingen fra start til slutt. Mandagen min blir nok å pakke ned det siste av flyttelasset og kanskje det blir en tur på trim sammen med resten av damene på plassen. Blir det siste treningsøkt hjemme før man flytter til en ny by? Det får dagen vise:) 

 

God natt!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elivet

elivet

21, Vågan

Liker å ta bilder, være sammen med venner, gå turer, intriør, sko

Kategorier

Arkiv

hits