Skrivende stund etter å ha sett to episoder av

Hei på dere. 

Sitter her klokke 01.44 å skriver ett innlegg, skulle egentlig ha sovet og skulle egentlig ha gjort mye som jeg ikke har fått gjort idag. Det er fordi at døgnet av å til har så utrolig få timer. Skjønner at man ikke kan ha fler timer i dette døgnet. Også har man jo stilt klokken 1 time tilbake. Wææ!!
Har sett på Bloggerne og Sandra Usensurert på TV2Sumo, siden jeg ikke fikk sett det på tv  da det startet. Siden Farmen går akkurat klokken 20.00 når det begynner. Typisk at alt skal gå til samme tid, eller så går program i helt andre tider som ikke passer til de klokkeslettene. Sånn er det bestandig. Men man må bare ta å prioritere, sånn er det av og til. 
Tenk allerede ny uke igjen imorgen. Eller det er det egentlig nå, siden jeg sitter på mitt på natten å skriver ett innlegg og ser halvparten av det jeg skriver fordi jeg er trøtt og jeg har ikke linser på(bruker dagslinser), og brillene ligger inne på badet. Gadd ikke å ta de på siden jeg skulle bare se i 40 min ca tilsammen på 2 program. Så tenkte det gikk kanon bra uten briller. Av og til skulle jeg ønske at synet var utrolig bra. At man slapp å være avhengig av briller eller linser. Men halvparten av menneskene i verden ca bruker briller. Synes alle skulle sluppet å bruke briller/linser.  Ha en god natt til dem som ikke har sovnet enda, og god natt til meg som er stuptrøtt og håper på å at jeg kan stå opp tidlig imorgen. 

-E

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elivet

elivet

21, Vågan

Liker å ta bilder, være sammen med venner, gå turer, intriør, sko

Kategorier

Arkiv

hits