Hvordan er det å bo på en øy? Mange som spør

Mange spør om hvordan det er å bo på en øy. Sommergjester som kommer til plassen og synes det er en vakker plass og mange mennesker som de møter når dem er ute å går tur. Og alle sier hei til hverandre når de møtes på veien. Når man bor på en så liten plass så er det naturlig at man hilser på hverandre. Uansett alder, gammel som ung. Det er høflig. 
Når man er ung og bor på en liten plass er det ikke så mye å gjøre. Ikke mange så din alder. Det er mange fra 0- 15 år og fra 30 - 95. Det er ingen fra 20- 30 år. INGEN. Hvor gøy er det å bo på en liten plass når det ikke er noen på din alder? Det er utrolig tøft. Hvor mye kan man finne på? Det er å dra på trening når det er 2 ganger i uken, kanskje dra på kafè med på lørdagene. Jeg har bodd i skrova til jeg skulle begynne på vidregående skole. Utrolig fin plass å vokse opp på. Man blir mer sammensveiset med de man vokser opp sammen med. Man finner på noe sammen i alle aldere. Man tar godt vare på hverandre, det er ingen tvil på at man gjør. Man var mye ute og dro hjem når man ble sulten, eller så får man spise sammen med det barnet/ de barna man er hos. Så man passer godt på hverandre på alle måter. Det at man inkluderer alle i ulike aldere når man er ute og finner på noe. Utrolig viktig. Jeg er stolt av å vokse opp i Skrova. 

Det som er når man er i begynnelsen av 20 åra, så er det ikke så mange man kan være sammen med. For man flytter til en annen by for å studere eller jobbe. Så er det utrolig fint å komme tilbake hjem i ferier eller i ulike høytider. Man kjenner hvor godt det er å komme hjem da. Det å se kjente fjes igjen og den naturen. Kanskje man flytter tilbake når man er godt voksne og har en jobb man kan gå til hver dag.

  

Ingen kommentarer

Aurora

02.11.2014 kl.19:14

Enig!

Skriv en ny kommentar

elivet

elivet

21, Vågan

Liker å ta bilder, være sammen med venner, gå turer, intriør, sko

Kategorier

Arkiv

hits